Ford Escape Automobiles Forum banner

Rear turn signals not working

474 Views 8 Replies 5 Participants Last post by  dwightbresemann
For reference, i have a 2003 Escape,V6, 4WD. It started with the left rear, but now neither rear turn signal works. I have all other lights- brake, parking, back-up, etc. The signals flash fast, and the fronts are working. I replaced bulbs and checked sockets and all wiring I could see. I used a test light and found no power to those sockets. I would have thought fuse, but the front signal bulbs are working. What am I missing, guys?
1 - 1 of 9 Posts
For reference, i have a 2003 Escape,V6, 4WD. It started with the left rear, but now neither rear turn signal works. I have all other lights- brake, parking, back-up, etc. The signals flash fast, and the fronts are working. I replaced bulbs and checked sockets and all wiring I could see. I used a test light and found no power to those sockets. I would have thought fuse, but the front signal bulbs are working. What am I missing, guys?
Welcome to the city, Ray
Everybody else is on it, usually when it flashes fast, there is a bulb out.

This cascade failure is also typical of rodent lunch
You need to find on the body, the spot that the rear TS light wires separate, and investigate.

I think it all runs together down one side of the body, and they run a jumper harness over to the other side of the body. Not too familiar with your year... and which side skin you'll have to peel. In my 2020 is the right side

actually, the 2009 was also… I will stick with the right side skin disassembly, you will need a panel popper
1 - 1 of 9 Posts
Top