Page 8 of 9

Re: Problems logging in?

PostPosted: February 21st, 2012, 1:14 am
by thekbeastie
Tang wrote:
jpark wrote:Has anyone had trouble reaching the site since 3-January-2012?

Just curious...


Would those people be able to respond to this thread?

Just curious... :D


Haha, kind of like "If you're not here, please raise your hand". :lol:

Re: Problems logging in?

PostPosted: September 30th, 2012, 10:01 am
by Xcape2Xplore
Hey so I can't log on to one of my computers. My other computers remember the correct password. The other one remembers an old password. I change it, but I don't know if I'm putting in the correct one. Let me know.

Re: Problems logging in?

PostPosted: October 1st, 2012, 9:10 am
by Colleen
XCAPE2008 wrote:Hey so I can't log on to one of my computers. My other computers remember the correct password. The other one remembers an old password. I change it, but I don't know if I'm putting in the correct one. Let me know.


I'm a little confused here, but moderators do not have access to members passwords so I don't know how we can help. :?

Re: Problems logging in?

PostPosted: October 1st, 2012, 9:49 am
by Charles
How long has it been since you used that old computer to log into the City. When I used a different computer, I need to re-enter my password to access the City. :?

Re: Problems logging in?

PostPosted: October 1st, 2012, 11:12 am
by RobtRoma
You might need to clear the cookies and passwords in the browser on the old computer and try logging in again. If that doesn't work, you might need to reset your password.

Re: Problems logging in?

PostPosted: October 1st, 2012, 1:52 pm
by Xcape2Xplore
Well the computer is broken, so don't worry. Threw it against the wall. JK. No, windows isn't working for some reason.

Re: Problems logging in?

PostPosted: July 13th, 2013, 9:55 am
by JIMMYJOHN
Please Help I'm Having Trouble Getting Into All Areas.

Re: Problems logging in?

PostPosted: July 13th, 2013, 10:04 am
by Charles
JIMMYJOHN wrote:Please Help I'm Having Trouble Getting Into All Areas.


Sorry you are having issues JJ!!! What areas are you having difficulty with? :?

Re: Problems logging in?

PostPosted: July 14th, 2013, 8:33 am
by onthelam
JIMMYJOHN wrote:Please Help I'm Having Trouble Getting Into All Areas.

My trouble is, very slow page loads on EC. It has been getting worse for a few days. Thought it was the iPad but now also happening on my desktop units (but, sometimes it's OK :? ).
JJ is your problem similar to this?

Re: Problem posting pictures

PostPosted: August 3rd, 2013, 12:19 pm
by oneofakind
Being a brand new member...HELP !!
Can you please tell me exactly how to post pictures from my pc ?
I have several of my customized 2013 Escape SE stored in my kodak site..
Do not want to use photo bucket if not necessary to post?
Thanks, Jay