Problems logging in?

Tires, rims, lugs, wheel locks, detailing, more

Re: Problems logging in?

Postby HybridArchitect - July 20th, 2010, 11:51 pm

For the past year or so I've only been able to access the Escape City site from my MacBook Air which I don't often use for anything except business (yeah, right).

For whatever reason, my desktop iMac is refused access and that is the machine I typically surf the 'net with... so, I only post on the rare times when I am travelling with my MB Air and have some spare time.

Oh well... better one than none.

:wall:
Image
User avatar
HybridArchitect
 
Posts: 277
E-C LEVEL 3
Congratulations on reaching 250 posts!
Joined: March 11th, 2008, 4:22 pm
Location: Vancouver, British Columbia
My vehicle: 2005 Ford Escape Hybrid

Remove Advertisements

Escape-City.com
Advertisement
 

Re: Problems logging in?

Postby wsweitzer - February 10th, 2011, 5:46 pm

My 2011 has 2 slots on each door.
Bill
wsweitzer
 
Posts: 3
E-C ROOKIE
WELCOME TO E-C!
Joined: February 3rd, 2011, 1:40 pm

Re: Problems logging in?

Postby psychosirus - February 11th, 2011, 8:17 am

wsweitzer wrote:My 2011 has 2 slots on each door.
Bill



I am so utterly confused by this statement
psychosirus
 
Posts: 19
E-C ROOKIE
WELCOME TO E-C!
Joined: December 9th, 2010, 11:43 pm
Location: Manchester, New Hampshire
My vehicle: 2006 Ford Escape Hybrid 4wd

Activation issues / email issues

Postby Squishy - February 18th, 2011, 9:17 pm

For the past week, the board software has had issues sending out emails. We are aware of this problem and are working towards a fix. In the meantime, new account activation emails can not be sent out, and subscription notifications are also affected.

If you are a new user with an unactivated account, please send an email to [email protected] with your username and we will activate it manually. Sorry for the inconvenience. :beer:
The goggles, they do nothing!
Image

Image
Image

The Garage:
Image Image Image Image
Image Image Image Image
User avatar
Squishy
Basket Case
 
Posts: 4977
E-C LEVEL 13
Joined: March 2nd, 2008, 7:29 pm
Location: Orillia, Ontario
My nickname: Bev
My vehicle: 2003 Ford Escape V6 4x2
My vehicle's name: The Aarghvark

Re: Problems logging in?

Postby onthelam - February 21st, 2011, 10:33 am

+1
I think it must've been intended for some other thread
Be Prepared!

Current: 2012 Escape XLT V6 FWD -- & more toys
Previous: 2008 Escape XLT V6 4WD -- Owned 4 1/2 yrs, traded Nov 2014. Solid, few toys.
User avatar
onthelam
 
Posts: 1884
E-C LEVEL 7
Joined: June 13th, 2010, 2:51 pm
Location: Hamilton ON
My vehicle: 2012 Ford Escape XLT V6 FWD
My vehicle's name: Gimli II (the dwarf warrior)

Re: Problems logging in?

Postby fotojack - February 24th, 2011, 11:48 pm

I've been getting this a lot lately:
" You exceeded the maximum allowed number of login attempts. In addition to your username and password you now also have to enter the confirm code from the image you see below."

And this is just trying to log in ONCE! On the first try!

I have cookies enabled. So what's the problem with this? Any ideas?
Image
2005 Escape XLT 4WD V-6

Despite the high cost of 'LIVING'.......it's still very popular. ;) Get it? :)
User avatar
fotojack
 
Posts: 288
E-C LEVEL 3
Congratulations on reaching 250 posts!
Joined: October 29th, 2010, 6:40 pm
Location: Calgary, Alberta, Canada
My vehicle: 2005 Ford Escape XLT 4WD

Re: Problems logging in?

Postby onthelam - February 24th, 2011, 11:54 pm

+1 (I get same as fotojack). Maybe I've made a typo in my pw; if that's the case, maybe it should allow one failed attempt, and only bring on the image code after 2nd failure?
Be Prepared!

Current: 2012 Escape XLT V6 FWD -- & more toys
Previous: 2008 Escape XLT V6 4WD -- Owned 4 1/2 yrs, traded Nov 2014. Solid, few toys.
User avatar
onthelam
 
Posts: 1884
E-C LEVEL 7
Joined: June 13th, 2010, 2:51 pm
Location: Hamilton ON
My vehicle: 2012 Ford Escape XLT V6 FWD
My vehicle's name: Gimli II (the dwarf warrior)

Re: Problems logging in?

Postby Squishy - February 25th, 2011, 12:08 am

I think it has something to do with the new board software. I get that when trying to log in to the administration panel.
The goggles, they do nothing!
Image

Image
Image

The Garage:
Image Image Image Image
Image Image Image Image
User avatar
Squishy
Basket Case
 
Posts: 4977
E-C LEVEL 13
Joined: March 2nd, 2008, 7:29 pm
Location: Orillia, Ontario
My nickname: Bev
My vehicle: 2003 Ford Escape V6 4x2
My vehicle's name: The Aarghvark

Re: Problems logging in?

Postby jpark - February 25th, 2011, 12:40 pm

Same here. Unfortunately, it looks like phpbb 3.0.8 is loaded with more than just a few bugs.

I can't wait until 3.0.9 is released.

:rant:

Here's a sample from another admin in another forum:

updating to 3.0.8 will not help the email problem. I have exactly the same problems.

Registration emails do go out.
Reminder emails do not
I tried sending an email to "administrator" using the mass email and it went out and also all the backed up reminder emails went out along with it.

I haven't tried the other systems yet.

PS setting up smtp didn't solve the problem.


:cuss:
ImageImage
2016 Ford Escape Titanium 4WD, Magnetic Metallic, Charcoal Heated Leather, new 9/23/2015
- 2.0L EcoBoost I4, 6-speed auto, 301A, Sync 3/Sirius/HD, Panoramic Roof, Navigation
- Husky WeatherBeater 99741/23741 mats, Ford factory splash guards
2008 Ford Fusion SE FWD, Black, Charcoal/Red leather, new 2/23/2008, still strong and trouble-free
- 2.3L I4, 5-speed auto, Sync, Sport Appearance/Moon 'N Tune/Ambient Lighting packages, Husky WB 98301 mats
2013 Ford Escape Titanium 4WD, Ruby Red Metallic, Charcoal Leather, new 11/2/2012, sold 9/23/2015
2010 Ford Escape Limited FWD, Black, Camel Leather, new 4/22/2010, sold 11/2/2012
2007 Ford Edge SEL Plus AWD, Blazing Copper Metallic, Charcoal Leather, new 6/18/2007, sold 4/22/2010
2005 Ford Escape Limited 4WD, Redfire Metallic, Pebble Leather, new 6/4/2004, sold 6/18/2007
User avatar
jpark
E-C Administrator
 
Posts: 12362
E-C LEVEL 20
Joined: February 28th, 2008, 1:12 pm
Location: The NE 'burbs of Buffalo, NY, USA
My nickname: JP
My vehicle: 2016 Escape Titanium 2.0EB 4WD

Re: Problems logging in?

Postby jonas1022 - February 25th, 2011, 1:45 pm

fotojack wrote:I've been getting this a lot lately:
" You exceeded the maximum allowed number of login attempts. In addition to your username and password you now also have to enter the confirm code from the image you see below."

And this is just trying to log in ONCE! On the first try!

I have cookies enabled. So what's the problem with this? Any ideas?
:censor:
Same here :bill: . I just adjust to the new level of "Login Security" :wall: , and type in the appropriate coding... ;)
aka "David"

“Love the people who treat you right. Pray for those who don't”
User avatar
jonas1022
Award-Winning Bullitt Tribute Moderator
 
Posts: 12182
E-C LEVEL 20
Joined: April 6th, 2008, 7:58 pm
Location: DFW Metromess, TX.
My nickname: aka David
My vehicle: 01 Mustang Bullitt, 08 Tribute

PreviousNext

Return to Tires And Rims

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest