Hej ludzie, nazywam się Brett, mam Forda Escape XLT 3.0 z 2003 roku i wczoraj podłączyłem do niego komputer i wyszło, że zawór EGR ma usterkę, coś jest uszkodzone i po403 i wyszło też PO 404, wierzę, ale zastanawiam się, czy czujnik ABS może się zwarć i zrobić to samo i ponieważ widziałem, że czujnik ABS jest połączony z czujnikiem ciśnienia zaworu EGR i tym wszystkim, więc zastanawiałem się, czy miałoby to z tym coś wspólnego, to jedyne, co jest z nim nie tak, to zawory AGR są wszystkim, co mam na myśli, zostaw zawór EGR jest fabrycznie nowy, wszystkie czujniki aukcji lub fabrycznie nowe, wymieniłem wszystko oprócz ciśnień, czujnika przełącznika ciśnienia, to jedyne, czego nie wymieniłem, ten, który się podłącza, a wąż wchodzi i wychodzi z niego, nie ten, nie elektrozawór EGR, wymieniłem go, nowy na nim nie zmienił go, ale włożyłem mówię o innym czujniku, gdzie wąż łączy się z jednego do drugiego węża i po prostu ma wtyczkę włożoną do niego, to elektrozawór ciśnieniowo-próżniowy, proszę o pomoc, nie chcę, żeby to był PCU, dziękuję ECU